Pompoensoep | €7,00 |
Romige soep van 'Butternut' pompoen met pompoenpitten. |
Mosterd soep | €7,00 |
Romige mosterdsoep met gebakken spek en bosui. |
Soep van de week | € 7,00 |
Wekelijks wisselende soep. |
Country bread | € 6,50 |
Plankje met diverse soorten broodjes geserveerd met kruidendokter en verschillende dips |
Good Carpaccio | € 13,50 |
Dungesneden rundermuis met pesto, parmezaan, zongedroogde tomaat, truffelmayo en pijnboompitten |
Bruschetta | €11,00 |
Huisgemaakte bruschetta's met diverse toppings van vlees, vis of groente |
Salmon | €12.50 |
Rauw gemarineerd in Gin/Tonic, crème van yuzu en een vinigraitte van passievrucht. |
Burrata | €11,50 |
Zachte mozzarella kaas met een uitlopend hart, cherrytomaat, pesto en balsamico. |
Grilled style chicken | €11,00 |
Gegrilde kippenvleugeltjes in een zoet pikante BBQ lak. |
Cajun butterstyle gamba's | €12,50 |
In roomboter gegaarde gamba's met Cajun kruiden, afgeblust met wiskey. Geserveerd met knoflookbrood. |
Loaded nacho´s | €9,00 |
Pittige nacho's uit de oven met crème fraiche, pulled brisket, cheddar kaas en BBQ saus. |
Pulled brisket | €11 |
Huisgemaakte bitterballen van pulled brisket, geserveerd met truffel mayonaise en Parmezaanse kaas. |
Fingerfood | €12,50 P.P |
Wekelijks wisselende gerechtjes om samen te delen. |
Kogelbiefstuk | €24,50 |
Saus naar keuze: peper roomsaus, champignon roomsaus, stroganoff saus, gorgonzola saus, rode port jus of kruidenboter. |
Entrecôte | €29,00 |
Saus naar keuze: peper roomsaus, champignon roomsaus, stroganoff saus, gorgonzola saus, rode port jus of kruidenboter. |
Tournedos | €34,00 |
Saus naar keuze: peper roomsaus, champignon roomsaus, stroganoff saus, gorgonzola saus, rode port jus of kruidenboter. |
Rib-eye | €26,00 |
Saus naar keuze: peper roomsaus, champignon roomsaus, stroganoff saus, gorgonzola saus, rode port jus of kruidenboter. |
T-Bone | €38,50 |
Saus naar keuze: peper roomsaus, champignon roomsaus, stroganoff saus, gorgonzola saus, rode port jus of kruidenboter. |
Bavette | €27,50 |
Saus naar keuze: peper roomsaus, champignon roomsaus, stroganoff saus, gorgonzola saus, rode port jus of kruidenboter. |
Australische Wagyu 200 gram | €32 |
Saus naar keuze: peper roomsaus, champignon roomsaus, stroganoff saus, gorgonzola saus, rode port jus of kruidenboter. |
Australische Wagyu 300 gram | €36 |
Saus naar keuze: peper roomsaus, champignon roomsaus, stroganoff saus, gorgonzola saus, rode port jus of kruidenboter. |
Zoet-pikant | €22,50 |
Met een zoet-pikante stroopsaus. |
Spicy | €22,00 |
Zeer spicy gemarineerde spareribs geserveerd met chilisaus. |
Garlic | €22,00 |
Met verse knoflook gemarineerde spareribs geserveerd met knoflooksaus. |
Naturel | €24,50 |
Naturel gemarineerde spareribs geserveerd met knoflook en chilisaus. |
Duo porc | €24,50 |
Langzaam gegaarde buikspek en varkenshaas van het Iberico varken. Geserveerd met BBQ saus. |
Schnitzel | €23,00 |
Grote filet schnitzel van de bovenbil. Met gebakken ui, paprika, spek en champignons. |
Good Old Burger | €24,50 |
Gegrilde runderburger, geserveerd tussen een brioche bun met sla, tomaat, spek, kaas, gefrituurde uienringen, gebakken ei en BBQ saus. |
Steak aioli | €29,00 |
Gegrilde spiezen van biefstuk met tomaat. Geserveerd met een groene kruiden-aioli en gebakken champignons. |
Surf and Turf | €34,00 |
Gegrilde bavette met zalm. Geserveerd met en romige gorgonzola saus. |
Meat and ribs | €26,50 |
Malse spareribs met een stroperige saus geserveerd met varkenshaas of biefstuk en stroganoff saus. |
Chicken Hawai | €22,50 |
Gegrilde kipfilet gemarineerd in kokos en kerrie. Afgemaakt met een lichtpittig kerriesausje en gegrilde ananas. |
Saté | €22,50 |
Gemarineerde kipdijfilet met satésaus, atjar en kroepoek |
Brisket | €24,50 |
24 uur langzaam gegaard met Parmezaanse kaas en eigen jus |
Goodfellas steak | €27,50 |
Malse huissteak van de grill met saus naar keuze. |
Kalfslende | €24,50 |
Gegrilde kalfslende, gebakken bospaddenstoelen en uitgebakken spek. Geserveerd met rode port jus en bruine suiker. |
Steak teriyaki | €30 |
Gegrilde entrecote geserveerd met teriyaki saus, geroosterde uitjes en crème van sesam. |
Sweet salmon | €24,50 |
Zalmfilet uit de oven, doorregen met citroengras en een saus van honing en chili. |
Kabeljauw | €24 |
Op de huid gebakken kabeljauwfilet geserveerd in witte wijn saus en een groene kruidenolie. |
Fantasy from the cook | €20,50 |
Vegetarisch gerecht met verse groenten, kruiden en een verrassing van de chef. |
Sate | €22,50 |
Heerlijke vegan saté, gemarineerd in een authentieke Javaanse marinade. geserveerd met satésaus, kroepoek en atjar. |
Burger | €22,50 |
Gegrilde vega burger geserverd op een brioche bun met sla, tomaat, gefrituurde uienringen en BBQ saus. |
Warme groenten | €4 |
Wekelijks wisselend. |
Maiskolf | €4,50 |
In de oven gegaard met suiker en boter |
Gepofte aardappel | €4,50 |
Met crème fraiche, kaas en mais. |
Gefrituurde uienringen | €4,5 |
Uienringen geserveerd met aioli. |
Dame Blanche | €9,50 |
Gevulde chocoladebol met vanille ijs. Geserveerd met chocoladesaus en slagroom. |
Lava cake | €8,50 |
Zachte chocolade cake met een uitlopend chocolade hart. Geserveerd met vanille ijs. |
Cheesecake | €9,00 |
Geserveerd met kersencompote en yoghurt ijs. |
Tiramisu | €9,00 |
Huisgemaakte tiramisu van mascarpone met lange vingers en amaretto. Geserveerd met gezouten karamel en vanille ijs. |
Crème brulee | €9,50 |
Zachte vanille creme met gebrande rietsuiker. Geserveerd met vanille ijs en slagroom. |
Grand dessert | €12,50 P.P |
Selectie van verschillende desserts om samen te delen. |